در کارخانه های تولید رب گوجه فرنگی، بعد از ورود محصول به وان دریافت اولیه، محصول شسته شده و آماده ورود به بخش وان دریافت ثانویه میشود. وان دریافت ثانویه ارتفاع بیشتری نسبت به دریافت اولیه باید داشته باشد و همین عامل باعث میشود تا در این مسیر دستگاهی به کار گرفته شود که بالابر خط تولید رب گوجه فرنگی یا الواتور نامیده میشود. مزیت استفاده از این بالابر، این است که گوجه ها هنگام خروج از استخر پر از آب(وان دریافت اولیه) به دلیل شیب بالابر از آب بیرون می آیند و به این صورت گوجه ها آب اضافی را با خود به سمت وان دریافت ثانویه نمیبرند.
در حین انجام فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی، زمانی که خللی در عملکرد هر بخشی از این فرآیند ایجاد شود نیازی به مختل کردن سیستم بارگیری و دریافت محصول توسط وان دریافت اولیه نیست. چرا که با قطع سیستم بالابر، عملیات خوراک دهی به خط تولید رب گوجه فرنگی متوقف میشود و به این صورت بالابر در خط تولید رب گوجه فرنگی، گلوگاه ورودی گوجه فرنگی ها به عملیات تولید رب گوجه فرنگی محسوب میشود که در صورت ایجاد مشکل جلوی ورود محصول را میگیرد.
مدل و نوع دستگاه ها بنا به نیاز مشتری و چیدمان هر کارخانه متفاوت بوده و گروه ماشین سازی نامجو برای محصولات مختلف(انواع میوه جات و سبزیجات) در خطوط تولید صنایع غذایی با توجه به شرایط و سبک دستگاه ها بالابر و الواتور مختص به همان بخش را به صورت جداگانه طراحی و اجرا میکند.
این دستگاه از جنس استنلس استیل، به همراه زنجیر و یا کانویر پلاستیک مدولار می باشد و نیز دارای ساختار محکم و قابل اطمینانی میباشد و بر اساس نیاز مشتری ماشینکاری و پیکربندی میشود.