گوجه فرنگی رقیب سرسخت سرطان معده

گوجه فرنگی رقیب سرسخت سرطان معده

خلاصه مقاله :

طبق یافته محققان، مصرف گوجه فرنگی می تواند شیوه ای مناسب در مقابل سرطان معده باشد.

پس از تحقیق و بررسی، محققان مرکز تحقیقات آنکولوژی مرکوگلیانو ایتالیا دریافتند که عصاره گوجه فرنگی از رشد سلول های سرطان معده جلوگیری می کند.
به اعتقاد محققان، گوجه فرنگی نه تنها برای پیشگیری از ابتلا به سرطان معده مفید است بلکه می تواند در درمان این عارضه نیز مفید واقع شود.
سرپرست تیم تحقیق این مرکز در مورد این نتایج می گوید: “تاثیر ضدتومور این محصول فقط بخاطر برخی ترکیبات خاص آن مانند لیکوپن نیست؛ بلکه خود گوجه فرنگی نیز باید کامل در نظر گرفته شود”.
پس از انجام تحقیق و آزمایش های متفاوت، محققان دریافتند که عصاره گوجه فرنگی از جا به جایی سلول های سرطانی جلوگیری می کند، باعث توقف چرخه های سلولی از طریق مدولاسیون پروتئین های خانواده رتینوبلاستومامی شود و همچنین بازدارنده چرخه سلولی و در نهایت القای مرگ سلولی سرطان از طریق آپوپتوزمی باشد. قابل توجه است که سرطان معده چهارمین نوع سرطان شایع در دنیاست و با علل ژنیتیکی، عفونت Helicobacter pylori، و عادت های بد تغذیه ای مانند مصرف غذاهای دودی و شور مرتبط است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص راه اندازی خطوط تولید صنایع غذایی از طریق شماره های زیر با ما در ارتباط باشید.