مقالات (خط تولید تن ماهی)

مقالات خط تولید تن ماهی

خط تولید کنسرو ماهی

آشنایی با خط تولید تن ماهی

شاید شما جزو اون افرادی باشید که علاقه مند هستید که با خط تولید تن ماهی آشنا شوید، خط تولید تن ماهی از بخش های مختلفی تشکیل شده است که در ادامه به صورت مجزا و خلاصه به نحوه ی کارکرد هر کدام از قسمت ها میپردازیم.

مقالات خط تولید رب

رب گوجه فرنگی

خط تولید رب گوجه فرنگی

در این مقاله با مقدمات خط تولید رب گوجه فرنگی آشنا خواهید شد. اگر به دنبال راه اندازی کارخانه تولید رب باشید این مقاله میتواند در انتخاب مسیر شما تعیین کننده باشد. همچنین اطلاعاتی در خصوص انواع بسته بندی رب گوجه فرنگی بدست خواهید آورد.

طراحی کارخانه رب

طراحی کارخانه رب گوجه فرنگی

در سالهای اخیر صادرات رب گوجه فرنگی به کشورهای همسایه رونق بسیار زیادی داشته است. صادرات این محصول سودآوری زیادی داشته و با توجه به حمایت دولت از تولیدکنندگان داخلی و صادرکنندگان،فرصت بسیار خوبی برای سرمایه گذاری به شمار میرود.

ماشین آلات خط تولید رب

در مقالاتی قبلی با خط تولید رب گوجه فرنگی و مراحل آن آشنا شدیم. در این مقاله سعی خواهیم کرد، به زبانی ساده و روان به معرفی و شرح ماشین آلات خط تولید رب و بخش های مختلف خط تولید و بسته بندی رب گوجه فرنگی بپردازیم.

دستگاه سورتینگ

سورتینگ چیست؟

در صنعت مواد خام را بر اساس شکل، اندازه، وزن و رنگ ها آنها غربال می کنند که به این فرآیند انجام شده در اصطلاح سورتینگ می گویند. هدف استفاده از سورتینگ در صنعت، حذف آلاینده های احتمالی می باشد که برای این کار از سورت های یک شکل کمک می گیرند.

پری هیتر

پری هیتر چیست؟

در فرآیند تولید رب، پس از خرد کردن گوجه ها توسط دستگاه کراشر پالپ آب گوجه حاصله وارد دستگاه پری هیتر می شود تا با حرارت اعمال شده از سوی دستگاه ، نرم شده و عملیات تصفیه بر روی آن با سهولت بیشتری صورت بپذیرد.

صافی آب گوجه

صافی آب گوجه چیست؟

چگونه آب گوجه را از پوست و دانه های آن جدا می کنند؟ وظیفه جداسازی دانه و پوست گوجه بر عهده دستگاهی به نام صافی آب گوجه یا صافی توربو می باشد که در حین فرآیند تولید رب، آب گوجه فرنگی را پوست، دانه و سایر موارد اضافی را از آن جدا می نماید.

تغلیظ کننده کانتینیوس

تغلیظ کننده کانتینیوس چیست؟

یکی از کاربردهای مهم اواپراتور، استفاده از آن برای غلیظ کردن رب گوجه فرنگی می باشد.در فرآیند تولید رب، آب گوجه ها در مخزنی به نام مخزن آب گوجه نگهداری می شوند و سپس انها را برای غلیظ کردن و کاهش آب موجود، حرارت می دهند.

مونوپمپ

مونو پمپ هلیس دار

مونو پمپ ها دارای مزیت های بسیاری می باشند. بر خلاف پمپ های سانتریفیوژ که مایعات را به صورت غیر یکنواخت منتقل می کنند، مونو پمپ ها مایعات را به صورت یکنواخت منتقل می کنند که این کار منجر به مخلوط نشدن مایعات می شود.

برج خنک کننده چیست؟

دستگاه برج خنک کننده نوعی مبدل حرارتی است که برای کاهش دمای آب از آن استفاده میشود؛ آب و هوا را در مجاورت هم قرار می دهد. در طول فرآیند کار دستگاه، مقداری از آب بخار شده و درجه حرارت آب موجود در برج خنک کننده را کاهش می دهد.

کانوایر های ماشین سازی نامجو

کانوایر یا نوار نقاله چیست؟

سیستم کانوایر یا نوار نقاله یکی از بخش های متداول حمل و نقل مکانیکی می باشد. کانوایر ها به ویژه در زمینه حمل و نقل مواد سنگین یا حجیم بسیار پرکاربرد هستند. این ماشین آلات به خاطر مزایای فراوانی که دارند در تمامی صنایع به کار برده می شوند.

مقالات خط بسته بندی رب

مبدل حرارتی

مبدل حرارتی چیست و چه کاربردی دارد؟

مبدل حرارتی دستگاهی است که برای انتقال موثر گرما از یک ماده به ماده دیگر، طراحی شده است. این ماده می تواند مایعی مانند آب، روغن یا اینکه یک گاز باشد. بهترین مثال برای درک راحت مبدل های حرارتی، رادیاتور ماشین می باشد.

تونل پخت

تونل پاستوریزاتور یا تونل پخت چیست؟

تونل پاستوریزاتور یا تونل پاستورایزر یک بخش جدایی ناپذیر خطوط تولید بسیاری از کاخانجات تولید رب و سس گوجه فرنگی و نوشیدنی ها می باشد. در این مقاله به شرح دستگاه تونل پاستوریزاتور و کاربردهای آن در خط تولید رب گوجه فرنگی خواهیم پرداخت.

سایر مقالات

چرخه محصول رب گوجه فرنگی

چرخه زندگی محصول رب گوجه فرنگی

نتایج تحقيقات نشان داده به منظور توليد یک کيلوگرم رب گوجه فرنگی در حدود ۳٫۰۲ کيلوگرم کربن دی اکسيد توليد می شود و ميانگين اثرکربن در فرآیند کشت گوجه برابر با ۰٫۲۲ کیلوگرم به ازای یک کيلوگرم گوجه فرنگی گزارش شد.

بهبود كيفيت رب گوجه فرنگي

بهبود كيفيت رب گوجه فرنگي

درصنايع فرآوري گوجه فرنگي افزايش قوام با غير فعال كردن آنزيمها در درجه حرارتهاي بالا پس از خردكردن گوجه فرنگي انجام مي شود. ‏Thakur و همكاران در سال ۱۹۹۶ نشان داند كه در طي خردكردن آنزيم هاي پكتولتيك آزاد مي شوند.

تولیدکنندگان رب گوجه فرنگی در ایران

تولیدکنندگان رب گوجه فرنگی در ایران

در این مقاله به بررسی تعدادی از تولید کنندگان بنام کشور در صنایع غذایی و تولید و بسته بندی رب گوجه فرنگی خواهیم پرداخت. در ایران کارخانه های تولید کننده رب گوجه فرنگی بسیار زیادی با برند های متفاوت وجود دارد.

اندازه گیري میزان فلزات در رب

اندازه گیري میزان فلزات در رب

فعالیت هاي صنعتی و کشاورزي باعث پراکندگی گسترده و افزایش بار زیست محیطی توسط فلزات سنگین و در نتیجه آلودگی مواد غذایی انسان ها شده است. آلودگی مواد غذایی توسط فلزات بصورت عمومی افزایش یافته است.

اندازه گيري قوام رب گوجه فرنگي

اندازه گيري قوام رب گوجه فرنگي

بررسي قوام رب گوجه فرنگی در بريكس هاي مختلف نشان داده است كه با افزايش بريكس رب، خطاي اندازه گيري قوام به روش بوستويك افزايش مي يابد. لذا جهت تعيين تغييرات خطاي قوام سنج بوستويك و اصلاح آن بررسي شده است.

بهينه سازي شرايط اوليه توليد رب

بهينه سازي شرايط اوليه توليد رب

در اين پژوهش اثر درجه حرارت و فرم فيزيکی گوجه فرنگی در مرحله حرارت دادن اوليه بر قوام و ساير ويژگي هاي رب گوجه فرنگی بررسي شده است. حرارت دادن اوليه گوجه فرنگي در ۸۵ درجه سانتي گراد باعث حفظ بهتر پكتين گوجه فرنگی می شود.

اثر زمان برداشت گوجه فرنگی در رب

اثر زمان برداشت گوجه فرنگی در رب

در اين پژوهش بررسي روي ويژگيهاي فيزيكي، شيميايي رب گوجه فرنگی در دو گروه هيبريد و استاندارد در طي ۳ زمان برداشت گوجه فرنگی انجام شده و لذا انتخاب واريته هاي مناسب بر اساس داشتن حداقل تغييرات در طي زمان برداشت انجام گرفته است.