هدف اصلی این دستگاه خالی کردن هوا و میکروب های سطحی روی قوطی های پر شده از مواد غذایی می باشد. دستگاه اگزاست درست قبل از دستگاه درب بندی در خط تولید تن ماهی قرار می گیرد. دستگاه اگزاست دارای نازل مخصوصی است. بعد از این که ماده غذایی درون کنسرو پر شد اگزاست بلافاصله توسط نازل مخصوص مقداری بخار را به درون ظرف اسپری می کند و سپس به سرعت درب قوطی توسط دستگاه درب بندی بسته می شود. این عمل باعث می شود که میکروب های موجود در سطح ماده غذایی و درب قوطی از بین بروند و خالی شدن هوا از درون قوطی باعث جلوگیری از فساد ماده غذایی نیز می شود.