تغلیظ کننده رب گوجه فرنگی

در فرآیند خط بسته بندی رب گوجه فرنگی، آب گوجه صاف شده حاصل از خط تولید رب گوجه فرنگی، به این قسمت می آید تا برای تغلیظ و تکمیل مراحل بسته بندی آماده شود. دستگاه تغلیظ کننده رب گوجه فرنگی یا به اصطلاح بچ تحت خلاء، یکی از دستگاه های بخش پخت رب گوجه فرنگی در فرآیند بسته بندی رب به حساب می آید که جهت افزایش غلظت رب گوجه فرنگی به کار می‌رود. این دستگاه، فرآیند تغلیظ را با استفاده از مکانیسم صفحه و لوله انجام می‌دهد. عملیات تبدیل آب گوجه به رب گوجه فرنگی درون دستگاه تغلیظ کننده رب گوجه فرنگی(بچ)، در یک سیستم تحت خلا صورت می‌گیرد، که این سیستم موجب پایین آمدن نقطه جوش آب گوجه و بالا رفتن کیفیت فرآیند تغلیظ می‌شود. در قسمت مبدل حرارتی دستگاه، جهت جلوگیری از سوختگی آب گوجه از پاروهای مخصوص استفاده می‌شود. عملکرد دستگاه تغلیظ کننده رب گوجه فرنگی(بچ) همانند دستگاه اواپراتور(کانتی‌نیوس) می‌باشد، با این تفاوت که پمپ‌ها و مبدل‌ها در هر بخش متناسب با عملکرد همان بخش طراحی  و ساخته میشوند.

  • فیلتر رب گوجه فرنگی صنعتی
    فیلتر رب گوجه فرنگی یکی از بزرگترین مشکلات در خط بسته بندی رب گوجه فرنگی، این است که بعد از ورود بشکه های رب گوجه فرنگی به دستگاه بشکه برگردان هیچ صافی وجود ندارد که بتواند جلوی ورود ناخالصی های احتمالی درون رب گوجه فرنگی فله را بگیرد. گروه ماشین سازی نامجو با اختراع […]
  • تغلیظ کننده صنعتی
    تغلیظ کننده رب گوجه فرنگی در فرآیند خط بسته بندی رب گوجه فرنگی، آب گوجه صاف شده حاصل از خط تولید رب گوجه فرنگی، به این قسمت می آید تا برای تغلیظ و تکمیل مراحل بسته بندی آماده شود. دستگاه تغلیظ کننده رب گوجه فرنگی یا به اصطلاح بچ تحت خلاء، یکی از دستگاه […]