فلوتیشن واشر

فلوتیشن واشر

خلاصه مقاله :

این دستگاه یکی از دستگاه های خط تولید کنسرو لوبیا است. قبل از پخت لوبیا باید تمام ذرات زاید از قبیل سنگ، شن، چوب، برگ، سیخ و … را از آن جدا کرد. بدین منظوردستگاه فلوتیشن واشر، لوبیایی که از مخزن خیساب جدا می شود را شستشوی نهایی می دهد و زباله های باقی مانده را جدا می کند.

این دستگاه یکی از دستگاه های خط تولید کنسرو لوبیا است. قبل از پخت لوبیا باید تمام ذرات زاید از قبیل سنگ، شن، چوب، برگ، سیخ و … را از آن جدا کرد. بدین منظوردستگاه فلوتیشن واشر، لوبیایی که از مخزن خیساب جدا می شود را شستشوی نهایی می دهد و زباله های باقی مانده را جدا می کند.
در طول عملیات شست و شو که در حجم بالا انجام می شود، لوبیا از خود نشاسته خارج می کند. همین دلیل باعث ایجاد کف میشود که این دستگاه نیز جهت جداسازی کف از لوبیا نیز بسیار موثر می باشد.
در حالی که محصول وارد مخزن شناور می شود، تسمه از ورود خاک جلوگیری می کند. درون مخزن، اجسام سبکی که روی آب شناور هستند با حرکت تیغه به سمت جلو رانده می شوند؛ این در حالی است که یک جریان خاص دانه های محصول را منتقل می کند. حالت دوم بلافاصله محصول را تا درام آبگیری حمل می کند. در قسمت درام، محصول برای آخرین بار با آب شبکه غیر قابل بازیافت شسته می شود. چرخش درام باعث تخلیه محصول به سمت دستگاه بعدی می شود. آب انتقال و شستشو ابتدا از طریق فیلتر چرخشی به طور خودکار تمیز می شود و سپس به گردش در می آید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص راه اندازی خطوط تولید صنایع غذایی از طریق شماره های زیر با ما در ارتباط باشید.